Våra mäklare och övrig personal

Gabriel Stener

Registrerad Fastighetsmäklare


Västeråsare sedan barnsben som har slagit sig ner med familjen på en gård på Barkarö där det finns plats för både höns, ekologiskt odlande och ett lugnt liv. Hans samtidigt ostressade och ambitiösa framtoning är lika viktig för att lyckas som månskensbonde som inom mäklaryrket, med Gabriel som följeslagare på bostadsresan får man garanterat en rik skörd.


Henric Björkman

Registrerad Fastighetsmäklare


Ännu en mäklare med ett förflutet som idrottare på högsta nivå, i Henrics fall handlade det om ishockey i både Västerås IK och i den anrika klubben Leksand. I Dalarna såg han samtidigt till att ta en fil.kand. i företagsekonomi och mäkleri. Uppväxt i Uppland, men numera en inbiten västeråsare som är engagerad i stadens idrottsliv – speciellt är det ledarskap inom idrotten han brinner för. En trygg och professionell mäklare att ha med sig in i bostadsaffären, helt enkelt.


Kenneth Parkegren

Registrerad Fastighetsmäklare


Statistik saknas, men Kenneth kan vara mäklaren med flest återkommande kunder – genom åren har han hjälpt många västeråsare från ett hem till ett annat, flera gånger om. Som infödd västeråsare har han full koll på staden och omgivningarna, själv bor han på Viksäng. Fritiden spenderar han gärna på långa eller korta båtturer på Mälaren, och sedan en tid tillbaka har han också börjat intressera sig för att skruva i båtmotorer – en syssla som kräver minst samma engagemang och noggrannhet som mäklaryrket.


Jan Myrberg

Registrerad Fastighetsmäklare


En fastighetsmäklare med lång erfarenhet av branschen och av Västerås – här är han född och här bor han med sin familj. Rutinen har gjort honom till en trygg part att ha med sig in i livets kanske viktigaste affär och hans förhandlingsbenägenhet visar sig direkt på kontot. Regelbundet ser man Jan lämna stadens gator och i stället styra kosan mot en kobbe i Mälaren – den perfekta kombinationen av cityliv och natur enligt kollegorna.


Marie Fredriksson

Registrerad Fastighetsmäklare


Har under sin uppväxt spenderat mycket tid på både basket- och fotbollsplanen, men lägger om möjligt ner ännu mer tid på idrotten i dag – då handlar det om golf och inte minst om att supporta sina barn i deras idrottsaktiviteter. Har otroligt nog 25 års erfarenhet av bostadsförsäljning i Västerås och därför superkoll på marknaden. Det ihop med en målinriktad envishet som bara en elitidrottare kan skrapa ihop ger förutsättningar till smidiga, trygga och framgångsrika bostadsaffärer.


Bengt Hollaus

Registrerad Fastighetsmäklare


Finns det någon fastighet i Västerås som Bengt inte varit in i? Finns det någon människa i Västerås han inte känner? Finns det någon i Västerås som inte känner till Bengt? Troligen inte. Med en bakgrund som bankkamrer och mäklare och med en gedigen idrottskarriär lär man känna människor och platser. Tror inte på slumpen – ska en affär bli lyckad kräver den drivkraft, fokusering, engagemang och kunskap, något av Bengts grundegenskaper.


Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare


Jobbar efter ledorden engagemang, trygghet och tillgänglighet – något som innebär att han alltid ger sitt yttersta. Dessa kännetecken gjorde honom både fruktad och respekterad som fotbolls- och innebandyspelare – från innebandyn har han med sig ett SM-silver. Numera gäller golf och Formel 1, sporter som kräver koncentration och lugn – egenskaper som gör en bra mäklare. Han är en god lyssnare och får säljarna och köparna känna sig trygga både ekonomiskt, juridiskt och emotionellt.


Tony Kuhn

Registrerad Fastighetsmäklare


En dalmas som sedan länge är västeråsare helt och hållet. Tony går i gång lika starkt på små ettor som stora industrifastigheter och drivet och rutinen gör att han inte ger sig förrän affären gärna överträffar förväntningarna. Intresset för segling och fiske kombinerat med smaken för livets goda gör att många ser honom som en stor livsnjutare.


Nathalie Cedervall

Registrerad Fastighetsmäklare


Genuin Västeråstjej som ser till att använda sig av den här trakten på allra bästa sätt. Dels finns förstås själva stan, med butiker och restauranger, dels finns den ständiga närheten till naturen – med fiske och oändligt med ridvägar. På tal om hästfolk. Är det några egenskaper som man tveklöst kan koppla till dem så är det noggrannhet, pålitlighet och starka ben. Åtminstone två av dessa egenskaper är lika viktiga för en mäklare som brinner för att överträffa sina kunders förväntningar.


Tobias Nordesjö

Registrerad Fastighetsmäklare


Jobbade sina första år som mäklare i Stockholms innerstad, men kom tillbaka till hemstaden med familjen när barnen började växa upp. Och eftersom han gillar att ha nära till en golfbana, gärna tar en löprunda och inte har något emot att ha ett hus att renovera var inte det något annat än ett perfekt beslut. Tobias är den där typiskt sociala sorten som alltid ser fram emot att träffa nya människor, ser utmaningar som möjligheter och ser till att lösa saker över allas förväntningar. En typisk mäklare, alltså.


Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fri värdering, klicka här!